lauantai 29. joulukuuta 2012

notskin äärellä oleilua

Aamulla sain vallankumouksellisene idean! Nyt kun oli joulut juhlittu ja kaikesta kaupallisesta krääsästä sekä ihmisten ylenpalttisesta stressistä oli päästy eroon, niin päätin ottaa aikaan itselleni ja olla vain omissa oloissa.
Päätin lähteä laavulle nuotiolle istuskelemaan. Hain puuliiteristä puita pulkkaan ja laitoin lumikengät jalkaan sekä repun selkään. Siitä starttasi minun reissu. Metsän halki kävelin kunnes tulin perille. Sytyin nuotion ja istuskelin sen ääressä hörppien teetä ja miettien maailman kulua.

7 kommenttia:

 1. Hyvät kuvat. Muuten, nämä voisi olla sivulla sompanakin, näyttävyys lisääntyy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Empä ymmärtänyt oikeen :)

   Poista
  2. Näköjään vielä tuli kirjoitusvirhekin:)) Eli menet siihen sivun muokkaustilaan napsauttamalla kynää, mikä näkyy tämän jutun alalaidassa kun olet kirjautuneena. Nyt sulle avautuu tämä sivu muokkaustilassa. Nyt sitten napsautat jotain näistä kuvistasi ja tulee valikko, mistä voit valita minkä kokoisena haluat kuvan sivulla näkyvän. Oletusasetus on tällainen mikä sulla nyt on. Eli aika pieni. Sitten valintojen jälkeen napsauta "Päivitä" ja "Näytä blogi" Onhan tuolla mutitakin valintoja. Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Kannatettava 'idea'.
  Laavulla - nuotion loisteessa Joulu-tressi ja muu mieltä rasittava ottaa siivet alleen.
  Hienot ovat kuvat. Tunnelmaa....
  Hyvää Uutta-Vuotta...
  Eko
  Susirajalta - Kuusamosta
  Mukavaa että tulit mukaan 'Jorinoihin' -
  Tervetuloa - Kiitos

  VastaaPoista
 3. Ollaan tuleentujottavaa kansaa;) Hyvä niitä pattereita on välillä ladata. Hienoja nuotio kuvia. Hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista