sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kyllä on ollut kiireinen viikonloppu, eilisen upean kuvaus        sään missasin kiireitten takia. Tänään kuitenkin pääsin  kuvailemaan, mutta kuinka ollakkaan pääsin vasta puoli kolmen aikoihin kuvailemaan ja tietenkin hämäryys tuli vastaan ja jouduin poistumaan metsäsätä. Kuitenkin muutaman kuvan sain   otettua.

                                                                        männyn oksa
Voi kuinka hienoa on kuvata metsässä lintuja! Kuvaus kyllä on todella paljon vaikeampaa, koska ne ovat niin paljon arempia ja aina on joku oksa edessä. Se on vain niin terapeuttista eikä sitä iloa voi sanoin kertoa kun kulkee metsässä lintuja tarkkaillen!                                                                    Linnunpönttöni
                                                                Vehreyttä talven keskellä! On tainnut minun luonto innostus tarttua kyläläisiinkin! Kun aloitin kyselemään naapureilta voinko viedä linnunpönttöjä niiden metsiin ja sain luvan. Samalla taisin tartuttamaan pönttö innostuksen. Tämän uuden pöntön löysin tänään metsä lenkillä. Pönttö on juuri hiljan tuotu... : )                                              Tuokoon tämä lyhty iloa ja valoa kaikken elämään!

7 kommenttia:

 1. Metsässä kävely on kyllä rentouttavaa. Tänään kuulin kahden tikan naputtavan puuta. Toinen oli niin lähellä, että vähän alkoi päätä särkeen. Ääni on verrattain kovaa! Miten sen tikan pää sitä naputusta oikein kestää?

  Hyvää tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat kyllä kärsiä migreenistä nuo tikat vanhoina :)

   Poista
 2. Sinulla on kuvaustaito hallussa. On niin hyviä otoksia.
  Luonnossa liikkuja minäkin olen, usein on kamerakin mukana. Lintuja en osaa kuvata, ovat liian hätäisiä minulle.
  Onko noin suojasää, että lumipalloista olet saanut tehtyä lyhdyn? Iloahan se tuotti, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. köh köh pakko tunnustaa, että lyhty on tehty muutama päivä sitten. Laiskuuttami en jaksanut lisätä sitä silloin tänne blogiin :D

   Poista
 3. Luonnon pienet ja suuret ihmeet löysin minäkin vasta kun aloin kuvaamisen. Laitoit hyvän kiertämään tuolla linnupönttö hommalla. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 4. Todella hienoja kuvia sinulla :)

  VastaaPoista