tiistai 26. helmikuuta 2013

Hiihtoloman aloitin omissa oloissani. Ahkion täytin puilla ja lähdin laavulle.


     


                                    Tuikkasin nuotion päälle ja keitin kupposen teetä

                                                     Maisemat olivat kauniit. Laavu sijaitsee vanhalla niityllä puron varressaReissulla oli hyvä lopetus, kun päätin laskea ahkiolla yhden jyrkän alamäen. Eihän siitä mitään tullut. Vauhti kiihtyi hurjaan nopeuteen ja kun mäki oli mutkitteleva, yritin kääntää ahkiota turhaan. Se ei kääntynyt. Suljin silmäni kun lumen penkka kohahti. Lensin kyydistä nätissä kaaressa kamera edellä...

6 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat retkesi varrelta. Tuo viimeinen köpyoksa on tosi hieno:)Täällä tänään on kaunis aurinkoinen sää. +5 lämmintä ja katoilta tippuu lumet, jännään että tuleeko tikkaat matkassa.

  VastaaPoista
 2. Hello Harza, Thank you for your visit to my place and for your friendly comment! I liked visiting you here and seeing all your lovely winter shots and your sleeping cat! What wonderful icicles against the house and I especially like photo number eight with the falling snow! Greetings from Switzerland. Sandra

  VastaaPoista
 3. Tunnelmalliset kuvat. Oletko kameran kanssa reissusta jo selvinnyt? Ei saa liikaa hurjastella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvitty on ainoa huolen aiheeni oli kamera, mutta kaikki hyvin kameralla :D

   Poista
 4. Mukavasti alkoi sinun hiihtolomasi, laavulla teetä nauttien ja kuvaten maisemaa, mutta onneksi ei käynyt mäenlaskussa pahasti.
  Ihania kuvia, auringon valoa, erittäin kaunis kuva on tuo lumituisku puusta :).

  VastaaPoista
 5. Retkellä on mukavaa ja ohessa saa napsittua paljon kuviakin.
  Onko männynkävyt kuvattu, kun olit kameran kanssa lentänyt lumipenkkaan? Onneksi kamerasi säilyi ehjänä hurjistelusta huolimatta.

  VastaaPoista